28 Mayıs 2012 Pazartesi

TOG Bazaar 2012

Türkiye’de “gençlerin sivil toplum kuruluşu” olarak 10.yılını kutlayan Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), TOG Bazar’ın altıncısını bu yıl 22 Mayıs Salı günü Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirdi.  Ünlü markaları biraraya getiren TOG Bazar, 2017 ziyaretçisi ve elde edilen 444.325 TL’lik gelirle bir rekora imza attı.  Elde edilen gelir, Toplum Gönüllüsü Gençlerin Türkiye’nin dört bir yanında hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk  projelerine aktarılacak.  

Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından gerçekleştirilen ve her yıl merakla beklenen TOG Bazar bu yıl birçok rekora imza attı. Toplam 2017 kişinin ziyaret ettiği TOG Bazar’da, 444.325TL gelir elde edildi. Oya Eczacıbaşı, Arzu Sabancı, Gülben Ergen, Nebahat Çehre, Fatih Terim, Mustafa-Lüset Taviloğlu,  Feryal Gülman, Şebnem- Ceylan Çapa, Serra Taşkent, Betina Machler, Siren Ertan Çarmıklı, Begüm Şen, Pınar Altuğ gibi iş, sanat, spor ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin ziyaret ettiği TOG Bazar’da 100’den fazla firma ürünlerini tanıtma fırsatı buldu.

Assos, Ege Yapı Group,  Rasen İnşaat ve La Maison des Fleurs co-sponsorluğunda düzenlenen olan TOG Bazar’da her firma kendileri için ayrılan standlarda ürünlerini satışa çıkardı.  TOG Bazar kapsamında ayrıca, cemiyet, sanat ve iş dünyasının genç kuşağından önemli isimler tarafından tasarımı yapılan t-shirtler’in de satışı da gerçekleşti. Aralarında Ezgi Kramer,  Buse Terim, Aslı Tandoğan, Yasemin Dormen, Esma Karamancı, Pelin Akın, Nazlı Soylu, Nazlı Yazıcı, Ferhan Şensoy, Pınar Sabancı, Irmak Köseoğlu, Begüm Eyilik ve Zeynep Köseoğlu gibi isimlerin bulunduğu bu genç kadınların TOG için tasarladığı t-shirtler kısa zaman içinde tükendi. Bu projeden elde edilen gelir TOG’lu genç kadınlara destek için yürütülen “Kadın Hakları Eğitici Eğitimi” projesinin hayata geçmesine katkıda bulunacak.

Biz de Bloggerlar olarak Tog Bazaar'a katkıda bulunduk..













1 yorum: