27 Ağustos 2011 Cumartesi

Ifw 2011, Yine Markafoni Blog'tan İzlenir!

YENİ HABER VAAAAR ! :)

7–10 Eylül tarihleri arasında Tepebaşı TRT binası önünde gerçekleşecek olan Istanbul Fashion Week'in Online Fashion Sponsorluğunu 3. kez üstleniyor.
Birbirinden renkli sürprizlerle etkinlik alanında yerini alacak olan markafoni, defilelerden sahne arkasında yaşananlara kadar etkinlik alanında tüm yaşananları video ve fotoğraflarla dakika dakika blog.markafoni.com adresinde paylaşacak.

2010'dan beri Istanbul Fashion Week'in Online Fashion Sponsorluğunu 3. kez üstlenen markafoni, modaya destek vermeye devam ediyor. Moda ve yaşam tarzı sunan markafoni, modaseverler için 7-10 Eylül tarihleri arasında Istanbul Fashion Week'in nabzını markafoni Blog'ta tutmakla kalmayacak, renkli sürprizleriyle etkinlik alanında yerini alarak Istanbul Fashion Week'te şenlik havası da estirecek.

İşte markafoni'nin modaseverler için sürprizleri!

· markafoni, Istanbul Fashion Week'in Online Fashion Sponsoru olarak blogger, fotoğrafçı, kameraman ve asistanlardan oluşan deneyimli blog.markafoni.com ekibiyle Tepebaşı TRT binasının önündeki etkinlik alanında bulunacak ve organizasyon boyunca tüm yaşananları dakika dakika moda severlerle paylaşacak. markafoni Blog'ta IFW deneyimi, videolar, defileler, sahne arkası ve IFW genel olmak üzere ayrı başlıklarda canlı olarak yer alacak.

· blog.markafoni.com'dan defileler için davetiye hediye edilecek. Defilelere davetiye bulmakta zorluk çeken modaseverler markafoni Blog'u yakından takip etmeli!

· Etkinlik alanına kuracağı stand ile Istanbul Fashion Week'e ayrı bir renk getirecek olan markafoni, standına uğrayan ziyaretçilere IFW'ye özel olarak hazırlanmış bir hediye sunacak.

· Hediyelerle beraber dağıtılacak kartlardaki web adreslerini ziyaret eden ilk 100 kişi markafoni.com sitesinde kullanılmak üzere indirim kuponları kazanacak.

Geçtiğimiz Şubat ayında gerçekleşen IFW 2011 Kış etkinliği sürecince markafoni blog, 86 ülkeden 70 bin ziyaretçi tarafından ziyaret edilmişti. markafoni'nin 2010'da başlayan IFW Online Fashion Sponsorluğu, modaseverlerin mutlu edecek yeni sürprizlerle 2012 yılında da devam edecek. Istanbul Fashion Week'i başka hiçbir yerde bulamayacağınız ayrıntılar, fotoğraf ve videolarla yakından takip etmek için moda ve yaşam tarzı sunan blog.markafoni.com'u izlemeye devam edin.

İSTANBUL FASHION WEEK TE BULUŞALIM !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder